Meest gestelde vragen

Waarom deze website?

Stemwijzers.nl is bedoelt ter informatie voor kiezers, we dragen graag bij aan onze prachtige democratie. Een stemhulp invullen vinden wij altijd een goed idee. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer kiezers!

Wie zijn de makers van stemwijzers.nl?

Deze site is ontwikkeld door Citisens, tevens eigenaar van stemhulp: Mijn Stem. Voor vragen kun je ons bereiken via telefoonnummer 0343-820 380 of info@citisens.nl

Zijn er nog meer stemhulpen naast de 6 genoemde?

Dit jaar is er een scala aan stemhulpen, we hebben een selectie voor je gemaakt. Waaronder natuurlijk de 3 meest bekende stemhulpen en daarnaast hebben we nog 3 minder bekende voor je uitgekozen. Maar er zijn er dus nog meer.

Hoe onafhankelijk is deze site?

Natuurlijk zijn wij fan van ons eigen product: Mijn Stem. Maar toch hebben we geprobeerd om informatie zo objectief mogelijk weer te geven, dat geldt zowel voor de stemhulpen als voor de politieke partijen.

Disclaimer

Citisens verleent u met plezier toegang tot www.stemwijzers.nl. Alle inhoud die je hier vindt is gepubliceerd ter informatie. We spannen ons in om de inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Voor hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Citisens nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

En verder:

/ Mochten verkiezingen niet uitvallen zoals je hebt gestemd? niet onze schuld
/ Is het morgen slecht weer? niet onze schuld
/ Sta je in de file? niet onze schuld
/ Is de nieuwe Tweede Kamer niet naar je zin? niet onze schuld

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.